Tattuering!

Gick in på tatterungsstudion idag för att boka tid, fyra timmar senare..

 

 

 

Fick tid på en gång! Sjuuuu---uuuuuukt nöjd! Men dock så är jag lite seg efter att ha suttit i en stol hela dagen, sånt hade jag fyllt upp med när jag var arbetslös, så nu blir det sängen, godnatt!


Blogg, time and not you.

Hur vissa personer orkar skriva runt 5-inlägg varje dag förbryllar mig. Idag har jag:
1)Jobbat, slutat 16.00, sedan iväg och skrivit ut både tatueringen och P&L-biljett.
2)Vart till Falun på systemet, bärt runt på 3plattor öl runt där(varav en var halvliters), vilket som vägde ungefär en metriskt shitton.
3) övningskört á 1timme.

Och nu sitter jag helt, helt jävla slut.

Hur orkar vissa personer blogga, umgås, jobba, shoppa, fika, träna och sedan försöka trycka in lite sömn där emellan?




 

 

Vild gissning


sry k

Så bloggen har vart lite missköt(Läs: helt övergiven) hela helgen.
Why? I have been drunk, that's why.

Sedan mitt senaste inlägg har jag inte en minut vart i ett stilstånd stabil nog för att sätta mig bakom en ratt, knappt stabilt nog för att ens gå på stan, något jag lärde mig the hard way.

Vet inte riktigt vad man mer kan säga om helgen, för det finns minnesluckor, mest överallt. Men det man minns är roliga och alkoholdränkta stunder, som sig bör!




M

Glad midsommar ya' all! Hur firas denna dag hos er? Själv blir  det att att konsumera en platta öl och shotta lite Barcardi Apple. Ska iväg och bara dricka om 15min så hinner inte skriva så mycket mer idag. Det kommer bli en lång, lång kväll.

Pays

LÖN IDAG FUCK YEAH!

 

 

 

Firade detta med att ta en runda på kupolen, The local mall, och shoppa lite.

Detta blev det(Nej, orkar inte ta bild på varje plagg för sig själv):

Vad fick jag betala för detta? 1000kr, nöjd.I.am.

Blev en runda till systemet med, en platta Svensk Starköl, bör räcka till imån iallafall.

Tänkte också vandra ner till tatueringsstudion och boka tid, men som tidigare nämnt, min förmåga att styra och planera är ett skämt mot alla inblandade. Nästa vecka blir det att boka istället, dra dit med Selene och får vara min guide då hon redan har en tatuering, eller tre:)


Ni vet

Ni vet, den där känslan när man letar efter ett plagg, och det är helt omöjligt att hitta det!

Ni vet vad det är ni söker, ni kan se det framför er, något vackert som fattas i er garderob, något som skulle göra den perfekt.

Men en vacker dag hittar ni den! Och det är mer än du hade kunnat drömma om! Det vidgar dina vyer och även om du skulle hitta vad du sökte först så skulle det kännas som ett nedbyte.

Så känns det nu..




Men... Kostar 5000kr..

Ni vet, den där jävla känslan..

Fjoll

Fick mitt lönebesked idag, 10500kr fick jag ut, tjänade 13000något innan skatt. Ska egentligen tjäna 17200kr(sommarvikariat lön) innan skatt men blev en vecka mindre för jag började jobba mitt i.  Men om jag får de 17200 jag skulle få, alltså en ökning på 4000kr, vad skulle jag få ut då? jo, 12000kr(huvudräkning lite fort), en ökning på 2000kr, och resten tar Staten!



F U C K

Y O U

T H A T ' S

B U L L

S H I T

Encore

Inget brädåk idag då vår förmåga att planera är... mediocre.

Istället blir det att sitta och chilla nån film och trycka i mig diverse onyttigheter som antningen är dränkta i fett eller socker, inga undandag.

Men har köpt biljett till festivalen p&l nu! Som den borlängebo man är så kan man ju fan inte missa när FUCKING JAY-Z ÄR I MIN LILLA SKITHÅLA TILL STAD.  Så jävla galet. Någon annan som ska dit?


Fåfänga

Ska ut och skejta imorgon för första gången på typ 17år, dock var jag tydligen väldig mycket naturbegåvning när jag var mindre så är den jag litar på att jag inte kommer bli för jävla sönderslagen imorgon, enbart den.

Men, problem. Vad ska jag ha på mig?

Alltså, jag ska umgås med folk, så vill inte klä mig för shitty, men alla(minus ett par) jeans jag äger är inte äldre än högst 6månader gamla så saknar viljan att slita sönder dom. Men undantaget, som är djupt nedgrävda i de mörkaste hålorna i min garderob, är skitfula.

Så valet är:
1)Look good, fucka upp snygga kläder
2)Look reaaaal bad, härja runt utan att bry mig


Så det är såhär det är att vara fåfäng huh? Vet inte om jag gillar det..



Och sitter även och tittar på brädor, om det skulle visa sig vara kul.

Några som jag är sugen på..




Sugen sugen...



Sweatshirt

Så jävla sugen på en/några sweatshirts just nu. Äger få simpla, sköna snygga tröjor som man kan bära vardagar utan att se varken trash eller tryhard ut. Lutar mot någon av dessa:


Alternative - 499kr




Acne - 699kr

 




Cheap Monday - 450kr

japp samma som nedan bara svart





Franklin Marshall - 925kr(Rea pris 648kr på http://www.fashionisland.se)

 

 

 

 

Cheap Monday - 450kr( Rea pris 315 också på www.fashionisland.se)

 

 

Oh the choices..

Vad tycker du?


Oh my


Gillar vanligtvis inte att skriva inlägg som är helt byggda på någons annans arbete, men allt behöver inte vara svart eller vitt.

Och den innehåller lasers.


Reklam2

Vafan har hänt med all reklam som spelas innan videoklipp? Helt galet nu för tiden, 30sec långa MINST, inte coolt.

 

 

 

I don't fucking caaaarrreeee!


cut

Kommer hem runt 03.00, småfull, törstig och trött. Upptäcker att det inte finns några glas eller koppar i rummet, orkar inte dra ner och hämta. Tar en Loka flaska och ett rakblad, gör min egna kopp!
12.00, vaknar upp, blodiga händer.

Men annars, kul kväll, igen. Lyckattest t.o.m hålla mig på lagom nivå:) Men nu blir det att chilla med nå bra film och senare blir det att dra till en kompis och se på mer film.

Och imorgon, jobb... Yay!

Grattis!

Grattis ni nygifta! Säga vad man vill om monarki, bröllopet och hela det här kalaset, men det är en historiskt händelse, något som vi kommer leva med i år framöver. Sen är det ju(med riskt att låta som en fjolla)  faktiskt jävla romnatiskt.  Prinsen såg lite skitnödig ut dock, gissade faktiskt på att han skulle fucka up vid någon punkt, men Daniel höll ut, way to go.

I'm back

Ursäkta, ursäkta att jag inte skrev något igår, men allt jag hann med efter jobbet var att dra till systemet, sedan hem, grilla och sedan blev det utgång.

Och ja, vilken jävla utgång, mitt huvud värker! Och jag tvekar fortfarande på om jag ens är helt nykter när jag skriver detta.

400kr fattigare var jag när jag titta hur mycket jag gjort av med under kvällen.. och då hade jag med mig en lagom mängd till förfesten med



Tänkt att räcka två dagar, så blev det inte.

 

Och jag har brutal träningsvärk från midjan och neråt, dels för jag "skaka rumpa" mest hela kvällen och dels för jag gick hem från stan, en promenad på en och en halv timme.

 

Men annars var kvällen lyckad, sjukt kul och värt, även som det känns i både kropp och minne idag.

 

 


Get these things of me!

Så ställde mig på vågen för ett tag sedan, såg resultatet och mitt ansiktsuttryck såg ut såhär:

 

 

89.8kg! FUCK! För ca 1-2 månader sedan vägde jag runt 84kg... Inte coolt. Visserligen har jag börjat träna lite styrka hemma, då jag är sjukt trött på jävla gymmet, men 5kg muskler på 2månader med några simpla vikter och kroppsvikt? No way dude. Misstänker skarpt att Herr Black Coffee, runt 3-4koppar per dag, är boven här, men jag hugger hellre av mig armen än att dissa kaffet!

 

 

Värt!

 

Så tog en gråtspringtur(gråtrunks attraktiva broder) på en timme, känns riktigt härligt just nu kan jag säga, kommer sova som en i de nya duntäckena!


Nästan helg nästan fri

Woho snart fredag! Första gången på länge som det känns att jag är värt att luta sig tillbaka och bara njuta av två dagar ledighet:D Inget spec planerat, men polaren har precis joinat singellivet så måste man ju styra upp något.

Herpes hunt!

 


och har planerat in lite shopping imån då jag får lite pengar från arbetsförmedlingen, som är överflödiga just nu:)

 

Men ska ner och steka några burgare, slå på tv:n och göra bundyn, hoj!

 

 

 


Köpa Kamera?


Riktigt sugen på en systemkamera måste jag säga! Mitt posebildtagande har ökad 450% och ni får se få av dessa pga att det fan inte går att se vafan det är jag tar kort på.



Typ

 

Och att dokumentera vardagen, familj, vänner och händelser känns som något som är värt att lägga ut några lax på för att få en bra kamera.

Kameran som just nu gör mig mest sugen på att spendera är Panasonic Lumix DMC-GF1

 

 


 

kostar mellan 5000-6000kr... Ska fundera på saken. Men nu, sova i mina nya täcken! Godnatt!

 






Tell me what you know about dreamin’ dreamin’

you don't really know about nothin’ nothin’
tell me what you know about them night terrors every night
5 am, cold sweats wakin’ up to the skies
tell me what you know about dreams, dreams
tell me what you know about night terrors, nothin’
you don't really care about the trials of tomorrow
rather lay awake in a bed full of sorrow

 

 

 

 


Segt 2

Varför är jag så trött hela tiden? Helt jävla slut när jag lämnar jobbet och när jag kommer hem orkar jag inte mycket mer än att göra en Al Bundy


 

 

Och har vart riktigt strålande väder här med idag, känns små sorgligt att sitta i soffan då, men känns som det är valförtjänt när man faktiskt jobbar på dagarna nu.

 

Orkade dock dra iväg och köpte nya kuddar och täcke med morsan, då enda sättet att få de gamla att bli mer ofräsha skulle vara att slänga en låda använda kanyler i den. Men nu är det fresh och fluffigt, ska slänga ner mig med Iphonen och nörda och spinna som en katt:3

 

 

*bro fist*

 

 


Min dag

Vaknar kl 06.00
Är på arbetsplasten kl 07.00
slutar jobba 16.00
Körskolan 16.30-17.30
17.30-19.00 Nördar datorn
19.00-nu Sover

Så galen och händelserik vart denna dag, men rktigt härligt att börja komma igång med jobbet nu.
Blir väl att direkt lägga mig igen och försöka somna om nu så jag kanske är lite mer pigg imån och orkar ge bloggen min lite kärlek:)

Men kan trycka in lite fort att jag är på väsk-köpar humör. Har sett flera stycken nere på verket med väskor som denna

Sandqvist - herrjudit.se

 


 

Och då kan jag inte vara sämre själv! Ett stiligt sätt att bära tidningen och matlådan till arbetsbänken.

BOB SAGET

Vill ha min fucking lön så jag kan gå ut och shoppa fucking stuff och jag vill kunna handla på fucking krogen igen och kunna ta fucking taxi-notan någon fucking gång och inte tatta på mina fucking vänner.


YES I'M MAD!



We rule

We Rule, ett spel(gratis) där du är kung(or whatever floats your boat) och du är på evig jakt på coins, och mojo, mest coins.

Någon som lirar detta underbara lilla gratisspel? Har vart helt fast sedan dag 1! 

Yes my minions, YES! Harvest the onions, HARVEST 'EM ALL!


Någon som vill lägga till som vän som så är fallet?:)

yankees

Sista fucking dagen av pappersfyllning är avklarad! Imorgon blir det äntligen att börja slita nere på verkstaden men oljor, dirt och powertools!

Like real men!

(åh gud sakerna jag fick leta igenom för att hitta en bild på oljiga män)

 

 

Firade detta med att dra i mig en Slush som är det bästa som hänt Borlänge sedan skivat bröd.

 

Kall och krossad, lite som min syn på kärlek.

 

Hittade även denna i butiken, vad tror ni? Official on-field cap?

 

 

 

 

 


Priorities!

Så jag gick in på bubbleroom.se(tia på att någon var hög när de startade sidan) nyss, var länge sedan man var där inne då inget föll mig i smaken när sidan började blomma upp för ett tag sedan och kan säga att så är fortfarande fallet. Men måste säga att dom imponerar mig på ett sätt..

 

Vild gissning, få av dom är simpla svarta.

 





Den nya design

Så har pillat och trixat runt lite i kod och designmallarna de senaste dagarna, och måste säga att jag börjar bli riktigt nöjd. Så nöjd att jag sitter och kollar på min egna design och känner mig sådär nöjd över något fint som man har gjort själv.

För övrigt kommer det här bli en awesome sommar, vill bara slänga in det lite fort.

Sommarlistan JR

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Parker, pick one.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Bästa polarna med bästa ölen på nån brygga en varm sommardag.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- MEATTTTTTT *manligt vrål*

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Lär säkert bli nån svenne/party håla på nå ställe med billig öl och långa stränder.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Allt blått och svart, tråkig som jag är.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
fulla ungdomar, shorts och fugly brillor.


7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Aww svårt att välja ett, nej, går inte.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Poolen måste jag säga, dock har jag mest bara vart vid shitty sjöar och stränder.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Päron:3 


10. Vart går din drömsemester?
- NY!

Same old

Sitter här och är lite småbakis, som så bör. Gårdagen bjöd på vodka 'n' coke, nyp(shot) och fitsfight pga Buzz.

Utgången vart... speciell... började med att dra förbi flamman, som var stängt, sedan vidare mot S2, som också var stängt. Så vad gör man? Jo, man drar till krogen där våra föräldrar hänger!
Kom dit, fick visa legg, 90kr inträde, medelåldern var minst 40 och jag kände mig som en kid igen.

Men hur var stämningen? Jadu... Oväntad. Minns ni den där fasen när man gick från att vara 17 till att bli 18, och överkåthet fans överallt? Folk stod i hörn och hånglade hårt och musiken handlade om sex, inte massa symbolik för sex, utan rakt av "fuck with you"? Well, precis så var det där, pre-jävla-cis.


Och detta är ett ställe där min mamma brukar hänga.

Shit




Och man har vart på flamman/S2/random ungdomskrog många gånger där det har vart mycket mindre drag, old pepole are crazy. Vid ett tillfälle stod jag och vifa med en näve och en öl i luften på dansgolvet medan en vithårig herre höll mig över bröstet, med min keps på huvud och en kvinna i andra armen.


Typ

 

 

Men idag blir det bara att chilla, dricka saft och tycka synd om mitt stakars huvud.



Utgång

Har vart småseg dag, har mest suttit i mina mjukisar och Bandtröja och nördat allt jag kan hitta på Appstore

 



Men nu blir det utgång, känns lite opepp när det står som spön i backen, och jackan och ciggen har precis torkat från gårdagen. Men efter en öl eller tio så försvinner såna bekymmer.



Tär

Polarens syrra tog studenten så det blev studentmiddag och sedan en kväll ute på stan.

Blev få bilder tagna med min iphone, då när jag började ta kort så plockades en systemkamera upp och min iphone kändes helt plötsligt liten och värdelös. Det sägs att det tog runt 1000 bilder tagna, vilket inte är illa skitet då det bara var 8pers kvar då. Tills några av dessa bilder hamnar i min dator så kan jag bjuda på denna iallafall.

Lyckliga, arbetslösa, ungdomar och dålig kamerakvalitet.

 

På stan blev det Flamman AKA tattarstället, verkar som ju yngre personen är ju mer undviker den stället, men skulle offra sitt högra ben för att komma in på S2 istället



Kö som folk är villiga att stå i för de är för coola för andra krogar.

 



Och jag är ett jävla stolpskott. Har nämnt att jag beställde lite raksaker, de har kommit nu. Men, glömde en  viktig sak, fucking rakblad.

Så nu sitter jag här med en tvål som luktar ljuvlig, tvålkopp och ett rakblad kvar som inte bör räcka till mer än en-två rakningar till, real fucking smart.

Men snart blir det att dra på förfest igen, inga större planer, blir stan, kanske tattarstället?


Kungar



Vad lagas här då? Jo, nämligen...

Mac 'n' chese!

Fick nån impuls att laga det, receptet var galet simpelt! Smaken? Nja.... Men ska inte dissa rätten itself då det mycket väl kan vara kocken själv som fuckade upp...

Och snart blir det att trycka ner en pizza också, känner mig väldigt opepp men ibland kan man väl äta med morsan:)

Jag är också nyduschat och redo för kvällens bravader! Nedan följer en av få posebilder som finns(och kommer finnas?) på mig.


Också på bilden: Total okänsla.
(och ursäkter snebild)

 


Anledningen till snebild var för att, förgäves, få med min nya kepa som ska ut på sin moderresa ikväll

God Speed

 

 

Som tidigare sagt, 16.30 börjar vi, polarens syrra tar studenten och blir festligheter där sedan utgång i parker(om vädret tillåter) och sedan S2, krogen där alla självutnämnda Somebodys tydligen hänger.

Bilder kanske kommer imån, om jag kommer hem, vi får se.. Untill then, cheers mates.





Rain on your parade

Även om det var ett tag sedan man tog studenten så är jag fortfarande ung nog för kunna ha kul med lyckliga studenter.

Så, 16.30 ska man börja häva, 20.00 utgång, 23.00-??? Minnesluckor.

Fram till dess blir det ganska chill, möjligen en vända till systemet och diskutera ölsorter med alkisar i kön.
Är också ledig idag igen så har all tid i världen att sitta inne och titta på dom roliga regnmoln. 

Student väder!


Cut 'em stack 'em

Precis vart ute och huggit ved, Like a manly man!

Typ såhär, minus damunderkläder, då.

 

 

Lite nojig dock att man kommer vakna upp imorgon och se ut om man gått förbi en exploderande brun-utan-sol-fabrik, då man står stilla på samma ställe. Misstänker att vänsterarmen kommer bli bra mycket mer brun än högra...

Men det är sånt man får räkna med, in a life, as a lumberjack.

 


Stuck in my ways

Fan, har vart dålig med att uppdatera bloggen nu, anledningen till detta är 100% lathet, tänker inte ljuga för er mina kära 5-10st läsare!

Alla beställda kläder kom igår och med lite hjälp från några stönade packåsnor(yeah I'm talking to you) fick jag hem allt och sedan 15min av  uppackning! Tyyyvääärrr så tänker jag inte ta nå bilder på mina köp. När jag väl fick igång min iphone så var allt vikt och upphängt och saknade viljan att att dra ut alltid igen. Men jag kan bjuda på en bild på den sjukt grymma kaffekopp jag köpte som står trofast vid min sida varje morgon!

Svart kaffe endas!

 

Annars är det inte mycket nytt under solen, snart helg som traditionsenligt firas med att inte minnas helgen, som sig bör.

 


STUFFILICIOUS

Arbetsförmedlingen fixat, skall inte behöva dra dit igen nu! Två år av pain över!!



Man skulle nästan vilja firra med en öl eller två, men det får vänta till helgen då jag ska forsätta min utbildning imån.

När jag ändå var inne i stan så passade jag på att hämta ut papper från Synsam på vilka synfel jag har så jag kan beställa glasögon från andra ställen än just Synsam.
Drog sedan in till Bokia och köpte litteratur

 

 

Ja t.o.m jag hoppar på aktie-tåget med drömmar om rikedom och att dö av kokainöverdos på ett trendigt sätt.
Just nu är det så att jag inte har nå pengar att investera i detta, men någonstans ska man väl börja?

Snart, snart.



Och medan jag skrev detta så pingade det till i mobilen, 3gånger:

1:Posten, ett paket från Caliroots
2:Posten, ett paket från Nelly
3:Posten, ett paket från TELIA!

Telia= IPPHHHHOOOOONNNEEEEEEEEEE!

Tekniknörden i mig är i extas!

Bilder kommer!

Fegar

sitter här och fegar med att cykla in mot stan. Anledningen till detta infall av chicken är molnen och vädret verkligen skriker regn. Och, med min vanliga tur, så kommer jag inte ens vara halvvägs till stan innan himlen öppnar upp sig och ger mig fingret i form av monsun.

Sen senare idag kanske det blir att dra till lokala boxningsklubben och titta hur det funkar, galet sugen på att börja!


Pepp

Så dålig på sånt här

2010-06-08 @ 21:50:11

"Men nej! Jag är bättre än det här! Jag behöver min hårt förtjänade pengar! >:c"


Och nu sitter jag här typ 500kr fattigare och skäms över min självkontroll.

Såhär ser köplistan ut(Gents.se).


Natural White Extreme Whitening tandkräm - 89kr(shit son, kosta den så mycket?)
Edwin Jagger Sea Buckthorn raktvål 65g - 78kr.
Gents Alunstift - När rakolyckan är framme - 69kr
Benjamin Barber raktvålskopp i krom - 189kr ;_;


-Men Johan, din sexuella guru och min eviga förebild, hur luktar Buckhorn
Ja du, min läsare, ingen jävla aning.

Men nu blir det sängen! Imorgon ska jag in till arbetsförmedlingen och få lite papper(tror seriös jag har skrivit på runt 100papper den här månaden, och då är det inget jag direkt jobbar med) påskriva så jag kan skicka in dom, sen kan jag ge dom fingret och förhoppningsvis inte sätta min for på stället igen..
Efter det blir att det hålla ögonen på postlådan, förhoppningsvis kommer det en iphone så man kan börja ta lite bilder:)





Shave shave cut cut

Kläderna som jag hade beställt började, som tidigare nämnt, komma fram idag.

sedan tog det ca 6timmar för mig att åter igen sitta och sucka över stuff man gärna skulle slänga lite hårtjänade pengar på.

Skulle behöva en del rakartiklar bland annat rakblad. Ska testa Feather Double Edge, blad från japan som är "ninja sharp"

It's will cut your shit up bro

och en styptic alum pencil skulle vara användbar. För er som undrar vad en styptic alum pencil är så används det för att stoppa blödningar vid rakning så man ser lite respektabel ut efter en dålig rakning.

Tvålkopp(för raktvål) har jag vart sugen på länge, dock är det ingen "kul" utgift, sånt kostar 150-200kr och då är det en vanlig jävla kopp. Tyvärr en snygg, klassik jävla kopp. Min nuvarande kopp är en vanlig plastbytta som känns väldig trashy men ett plus i kanten för den är mikrosäker!



Men nej! Jag är bättre än det här! Jag behöver min hårt förtjänade pengar! >:c







Trööööttt

Usch, riktigt jävla seg och trött nu, fick 4timmars sömn och det märks av..

Traversutbildningen var mycket bättre än jag hade väntat mig iallafall, ett härligt gäng killar och tjejer där.

Fick även hem lite av de kläder jag hade beställde, fitten är galet bra!<3

Bilder kommer när jag får min iphone, som också är på väg hem till min postlåda:3

Godnatt


Älskar din stil

Så hemma från "jobbet", väldig, väldig seg dag. Vad har jag, reparatören, gjort idag då? Jo, skrivit på papper, och mer papper, fler papper, och papper, och papper, och papper... 

 

Men imån är en ny dag och nya mjölighe- WRONG!

Imorgon påbörjar jag en 5dagar lång traversutbildning( travers, en typ av kran, se bild nedan) vilket innebär att jag kommer vara ute ur verkstaden tills nästa tisdag och kommer ha fullt upp med att FYLLA I FUCKING PAPPER.

 

Fuuuuuucccckk youuuu craaaneeee
Okej man ska väl inte gnälla att man får en utbildning som man kan ha nytta av i arbetslivet, en utbildning som antagligen kostar fett me' cash mycket. MEN känslan i magen jublar inte.
Dom här sakerna är bitches, behandla dom lite fel och den ger dig bitchslap och förolämpar din mamma.
Man kan jämföra dessa med en pendel, rör den lite och den börjar svinga.  Och själva pendeln kan väga runt 40ton, och i utrymmet där pendeln svingar runt är det fullt med folk, och pendeln är värd runt en halv miljon+. Så ingen stress alls. 

Och inte fick man några kläder på posten heller när man kom hem, bara nå blankett där man skulle fylla i vad man tycker som sjukvården i länet.. Whoho... 

Ljuset just nu är Petters nya skiva En Räddare i Nöden som man lyssnat igenom några gånger, bra skit.

Petter – Livet e en bitch

Petter – Älskar din stil

Petter – Längesen

Bra skit.





Work work

Sitter här och sippar på lite kaffe och läser expressen, Mordmisstänk porrstjärna föll från klippa, fångar naturligtvis min uppmärksamhet.

Kl08.00 skall jag vara på plats, få lite information, arbetskläder och skriva på några papper.



Täcka mitt kött med oskulder

Som varje gång jag närmar mig större mängder pengar(läs: mer än 3000kr) så börjar det klia i skinnet.
Tatueringar, mitt största "jag ska göra det, lovar" efter körkortet, har kommit upp  på kartan igen.
Vafan det är man vill ha är den stora frågan, men efter lite-3år-funderade så känns det som man har brutit ner alternativen.
Planen just nu är en Ikon(ortodox tavla, typ) på underarmen.


Just nu funderar jag på två helgon, nämligen:

Jungfru Maria
Jungfru Maria(Virgin Mary, rubriken, get it, eh eh?), Jesus morsa.
Bra bild och något som jag kan tänka mig.
Och extra Kudos för den innehåller Baby Jesus.

Du är okej, Jesus.



Val två:

Ärkeängel Mikael

Ärkeängel-fucking-Mikael, bibelns egna Chuck Norris, är också något som lockar. Killen gick mest runt och sparka röv(Satan himself bland annat) och är Guds Fältmarskalk, vilket som faktiskt är ganska grymt att ha på sitt CV.

 

 

Så just nu sitter jag och skissar lite, funderar på planlösning och sånt, det kan bli bra..

Edit: Kan även tillägga att jag inte är troende:)

 



Trevlig helg

Detta har vart en trevlig helg och ett passande avslut på 2års arbetslöshet! Helgen har kanske inte vart så galen, takkrona-svingadet har hållits på ett minimun, utan har hållit en lagom lugn linje och den linjen har man följt med nära och kära.

Så imån börjar jag nere på SSAB, tredje gången gillt hoppats man! Men det blir på ett bra ställe med vettigt folk så det kommer fan flyta på fint.

För att fira detta har jag beställt lite kläder(30dagars faktura ftw):

Strumporna är grymma gnäll inte

Detta lär man väl komma en en bit in i sommaren på.

Sen siktar vi också på att bli klar med körkortet i veckan, det kommer bli en bra vecka!


Flytt

Så efter lite sökande kom jag fram till att det fanns bättre ställen att starta blogg på AKA överallt utom blogger.com

Skamlös som man är så kopierar jag allt som skrivits i den andra bloggen rakt av så att det ser lite trevligare ut här i mitt nya tillhåll.

Ska även kika närmare på lite koder och sånt.. Kan bli kul tycker nörden i mig.

Reklam

Igår tog jag mig råd att köpa ett ex av King, visserligen onödigt då chansen att jag ska ha råd med något i den är liten då jag knappt har råd med tidningen själv. Men har följt den lojalt sedan den började dyka upp i tidningshyllorna och det krävs mer än inga pengar för att hindra mig!

Men det finns tre saker här i livet som är säkra: Tax, döden och löjliga mängder reklam i modemagasin.

Reklamen må hålla en något högre standard än lokaltidningen(Fittgratäng max 2 köp/hushåll), är lite vackrare för ögat och köpsug är nästan garanterat. Fittgratäng är dock inte lång efter på sistnämnda punkt.

Men även en mångmiljonindustri som denna kan göra fel ibland, beskåda nedan:


The breakdown

Jag förstår konceptet, Boat Shoe, åker på vatten, som en båt, medan snöringen fladdrar i vinden på ett sätt som inte kan uppfattats som annat än komiskt.
OK, ni försökte spica till det, istället för att trycka ner någon vältränat fot i den valde ni något mer extremt, men föll hårt i startgropen.
Jag gjorde ett litet exempel på hur nästa stora Rayban reklam kommer se ut om man följer dessa ramar:

Okej jag blev själv sugen på ett par Rays nu, damn im good.


Och sedan läser man vidare:

"Made with 42% recycled green rubber"
"Our first boat shoe designed to be taken apart when you're done with it"

Men är inte det trevligt? Ditt inköp av båtskor, något tidlös som anses som nödvändigt i var mans garderob, är byggda för att brytas ner.

Nej, köpsuget infinner sig inte här, istället ska jag fortsätta stirra mig blind på nån TAG Heuer-reklam och svära över min ekonomi, alltså avsaknaden av den.

Wohoo

Så till slut har även jag fallit för bloggades frestelser! Visst 1-2år efter dess glansdagar, men men.
Denna impuls att starta blogg drivs av två anledningar:
1) Deals
2)Att avlasta min Facebook-profil från onödiga uppdateringar om hur jobbigt något är, eller vad jag åt till frukost.
Då jag misstänker att folk jag inte snackat med på 5år finner något intresse i detta(eller nära vänner, familj, den jag åt frukost med m.m.).

Dock så kan jag tyvärr inte trycka min frukost i deras face på samma sätt med blogg som jag kan med Facebook, då de måste sortera igenom mitt shit för att komma åt "I give a damn" delen. Och min magra vännlista(som vi alla vet är en mått på social kompetens) på Facebook väger in på 98pers, vilket kommer motsvara ca 2besökare per vecka. Men ja, skam den som ger sig.


Så vad finns det att skriva om mitt liv? Första tanken är alkohol, vilken som sedan följs av ångest vilket som leder till mer av först nämnda.

Men vad gör jag dom där obekväma uppehållen mellan supandet som vanliga dödliga kallar "vardagar"? Well när jag inte har fullt upp med att sitta hemma och vara arbetslös så brukar jag slappna av med TV-spel, ett nöja som har vart centralt i mitt liv sedan dom glada SNES-dagarna och det kommer ni(alla två av er) få höra mycket av. Ett och annat inlägg om kläder och kommer säkert också komma upp, i sann blogg anda.

Yes detta ser helt okej ut för ett första inlägg, sen kan jag kopiera och använda detta i "om mig" delen med, sweet beans!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0